Πεννες με μανιταρια μπεικον και κοκκινη σαλτσα

  


Συστατικα
πεννες ζυμαρικα
ενα (βαζακι με κοκκινη σαλτσα και βοτανα τα εχει ολα μεσα )
φετες μπεικον
1 κ.μανιταρια
1 σκελιδα σκορδο
λιγο ελαιολαδο 

Προετοιμασια

Βραζουμε τα ζυμαρικα αλ τεντε σε νερο με αλατι.

Σε τηγανι ριχνουμε κομμενες τις φετες μπεικον με 1 κ.σ. ελαιολαδο και προσθετουμε τα μανιταρια με το σπασμενο σκορδο να βγαλει τα αρωματα σε μετρια φωτια .
Σοταρουμε και προσθετουμε μεσα τη σαλτσα με τα βοταμε λιγο νερο απο τα ζυμαρικα που βραζουν λιγο αλατι πιπερι .
Οταν η σαλτσα ειναι ετοιμη τοτε εχουμε δυο επιλογες η να ριξουμε τις πεννες μεσα στο σκευος με τη σαλτσα και λιγο ελαιολαδο και να τα ανακατεψουμε η να βγαλουμε τα ζυμαρικα σε πιατελα με λιγο ελαιολαδο να τα ανακατεψουμε και να ριξουμε απο πανω τη σαλτσα και το τυρι