Σνίτσελ κοτόπουλο γεμιστό με κασέρι και σαλάμι αέρος

   


Μπορείτε να βάλετε το αλλαντικό και το κασέρι της επιλογής σας αν προτιμάτε.



4 στήθη κοτόπουλου
8 φετάκια σαλάμι αέρος
4 φέτες κασέρι Βόλου
2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 αβγά
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι

Ανοίγουμε στα δύο τα στήθη του κοτόπουλου, αλατοπιπερώνουμε καλά και βάζουμε μέσα στο άνοιγμα το κασέρι και το σαλάμι.



Κλείνουμε τα ανοίγματα και καλύπτουμε τα φιλέτα με μεμβράνη. Χτυπάμε τα φιλέτα πάνω σε ξύλινη επιφάνεια με το ξύλινο σφυράκι ή με το πίσω μέρος ενός τηγανιού, δυνατά, μόνο 2-3 φορές για να τα πλατύνουμε. Αφαιρούμε τη μεμβράνη. Βάζουμε 3 πιάτα στη σειρά και ρίχνουμε στο πρώτο το αλεύρι, στο δεύτερο τα 2 αβγά χτυπημένα με λίγο αλάτι και στο τρίτο τη φρυγανιά. Βουτάμε τα σνίτσελ στο αλεύρι, τινάζουμε να φύγει το περίσσιο, στη συνέχεια τα περνάμε στο αβγό και μετά τα βάζουμε στη φρυγανιά.
Ακουμπάμε τα τέσσερα σνίτσελ πάνω στον πάγκο και τα χτυπάμε δυνατά με την παλάμη μας. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί καλά και τηγανίζουμε τα σνίτσελ δύο δύο σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε να σταθούν πάνω σε χαρτί κουζίνας.


Καλή σας Όρεξη!