υλικά
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι ζάχαρη(μάυρη κατά προτίμηση)
2 σφηνάκια κονιάκ ή άλλο λικέρ
1 φακελάκι baking pοwder
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 ποτήρι χυμός πορτοκάλι
1 ποτήρι σταφίδες μαύρες και ξανθές
1/2 ποτήρι καρύδια
1κ.σ κανέλα
1κ.γ.γαρύφαλλο
3 ποτήρια αλέυρι που φουσκώνει μόνο του
σουσάμι για πασπάλισμα
εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 και στρώνετε λαδόκολα διπλή(κάθετα και οριζόντια) σε ένα κλασσικό ορθογώνιο ταψάκι.