Χοιρινό λεμονάτο ένα αγαπημένο και γνωστό πιάτο σε όλους μας
Τα υλικά γνωστά λίγα και απλά ..
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Χοιρινό σε μερίδες
αλάτι, πιπέρι ,ρίγανη
2 λεμόνια μίση
κούπα ελαιόλαδο
λίγες πατάτες
ένα κύβο λαχανικών
2-3 σκελίδες σκόρδο
λίγο κεφαλοτύρι τριμμένο .
ΠΡΟ ΕΤΟΙΜΑΣΊΑ
Τώρα ζεσταίνετε το λάδι στην κατσαρόλα ρίξτε μέσα τα κομμάτια του κρέατος και σοτάρεται τα καλά γύρω γύρω ρίξτε μέσα το χυμό του λεμονιού τις πατάτες αλάτι πιπέρι ρίγανη σκόρδο ....
Ρίξτε και μια κούπα ζεστό νερό και το κύβο λαχανικών. Σκεπάστε το καπάκι και σιγοβράστε ώσπου να μας μαλακώσουν οι πατάτες και το φαγητό να μείνει με λίγο σάλτσα ..
Μόλις είναι έτοιμο σερβίρουμε και προσθέτουμε ΚΕΦΑΛΟΤΎΡΙ ΤΡΙΜΜΈΝΟ
Τα υλικά γνωστά λίγα και απλά ..
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Χοιρινό σε μερίδες
αλάτι, πιπέρι ,ρίγανη
2 λεμόνια μίση
κούπα ελαιόλαδο
λίγες πατάτες
ένα κύβο λαχανικών
2-3 σκελίδες σκόρδο
λίγο κεφαλοτύρι τριμμένο .
ΠΡΟ ΕΤΟΙΜΑΣΊΑ
Τώρα ζεσταίνετε το λάδι στην κατσαρόλα ρίξτε μέσα τα κομμάτια του κρέατος και σοτάρεται τα καλά γύρω γύρω ρίξτε μέσα το χυμό του λεμονιού τις πατάτες αλάτι πιπέρι ρίγανη σκόρδο ....
Ρίξτε και μια κούπα ζεστό νερό και το κύβο λαχανικών. Σκεπάστε το καπάκι και σιγοβράστε ώσπου να μας μαλακώσουν οι πατάτες και το φαγητό να μείνει με λίγο σάλτσα ..
Μόλις είναι έτοιμο σερβίρουμε και προσθέτουμε ΚΕΦΑΛΟΤΎΡΙ ΤΡΙΜΜΈΝΟ
Υ.Γ πολλές φορές ανακατεύω τη μουστάρδα με το λεμόνι !