υλικά
50 γρ Βουτυρο λιωμένο
50 γρ Ηλιέλαιο
25 γρ. Ελαιόλαδο
50 γρ.Κρασι λευκό
5 γρ. Αλάτι
2 γρ. Ρίγανη
2 γρ. Πάπρικα
3 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
225 γρ Αυγά
225 γρ Αλεύρι μαλακό
10 γρ. Μπεϊκιν παουτερ
50 γρ. Γκούντα τριμμένη
50 γρ. Ρεγκατο τριμμένο
150 γρ. Γαλοπούλα καπνιστή σε καρέ
50 γρ. Πράσινες ελιές κομμένες στα 4
Οδηγίες
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, το λάδι, το κρασί, το αλάτι, την ρίγανη, το πιπέρι και την ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά σιγά – σιγά, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αποσύρουμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπεϊκιν κοσκινισμένα ανακατεύοντας με μια μαριζ ή με μία τρυπητή κουτάλα, απαλά.
Τέλος προσθέτουμε τα τυριά, την γαλοπούλα και τις ελιές και ομογενοποιούμε, αναδιπλώνοντας το μίγμα με μία μαρίζ.
Σερβίρουμε σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες φόρμες και ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 170ο c για 35 – 40 λεπτά περίπου.
50 γρ Βουτυρο λιωμένο
50 γρ Ηλιέλαιο
25 γρ. Ελαιόλαδο
50 γρ.Κρασι λευκό
5 γρ. Αλάτι
2 γρ. Ρίγανη
2 γρ. Πάπρικα
3 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
225 γρ Αυγά
225 γρ Αλεύρι μαλακό
10 γρ. Μπεϊκιν παουτερ
50 γρ. Γκούντα τριμμένη
50 γρ. Ρεγκατο τριμμένο
150 γρ. Γαλοπούλα καπνιστή σε καρέ
50 γρ. Πράσινες ελιές κομμένες στα 4
Οδηγίες
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, το λάδι, το κρασί, το αλάτι, την ρίγανη, το πιπέρι και την ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά σιγά – σιγά, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αποσύρουμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπεϊκιν κοσκινισμένα ανακατεύοντας με μια μαριζ ή με μία τρυπητή κουτάλα, απαλά.
Τέλος προσθέτουμε τα τυριά, την γαλοπούλα και τις ελιές και ομογενοποιούμε, αναδιπλώνοντας το μίγμα με μία μαρίζ.
Σερβίρουμε σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες φόρμες και ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 170ο c για 35 – 40 λεπτά περίπου.
0 Σχόλια