Γαλακτομπούρεκο!

  
   
Υλικά:
1,5 lt. γάλα
3/4 φλ. σιμιγδάλι χοντρό
2 φλ. ζάχαρη
3 βανιλίνες
4 αβγά
1 κ.σ. φυτίνη
500 gr. φύλλο κρούστας
Φυτίνη λιωμένη για τα φύλλα
Για το σιρόπι:
2 φλ. νερό
3 φλ. ζάχαρη
1 κομματάκι φλούδα λεμονιού



Εκτέλεση:
Βάζω τα γάλα, τη ζάχαρη, τις βανιλίνες, τη φυτίνη και τα αβγά σε κατσαρόλα και ανάβω το μάτι. 
Μόλις χλιαρύνουν ρίχνω και το σιμιγδάλι και ανακατεύω σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει. Το κατεβάζω από το μάτι.

Στρώνω τα μισά φύλλα σε ταψί βουτυρώνοντάς τα πρώτα ένα-ένα με τη λιωμένη φυτίνη. Ρίχνω το μείγμα από την κατσαρόλα και σκεπάζω με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας κατά τον ίδιο τρόπο (βουτυρώνοντάς τα). 

Κόβω το γλυκό σε κομμάτια πριν το ψήσω, γιατί μετά δε θα κόβεται, καθώς το φύλλο θα διαλύεται. 
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 50'-60'. Στο τέλος το γλυκό πρέπει να έχει ροδίσει και να έχει μαζέψει στο πλάι.
Στο μεταξύ φτιάχνω το σιρόπι βράζοντας όλα τα υλικά μαζί σε κατσαρόλα για 2'-3'. Αφήνω να κρυώσει.
Μόλις γίνει το γλυκό το περιχύνω όπως είναι ζεστό με το κρύο σιρόπι. 
Το αφήνω να το απορροφήσει καλά και να κρυώσει και μετά σερβίρω.