υλικά
6 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένο
3 μέτριες πιπεριές σε διάφορα χρώματα (κίτρινη, κόκκινη, πράσινη)
750 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού μπύρα
6 κουταλιές της σούπας Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία
12 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πιπεριές.
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία και, αφού κάψει, βάζουμε τις μπριζόλες αφού πρώτα τις έχουμε πλύνει.
Όταν ροδίσουν από τη μία πλευρά, τις γυρίζουμε και από την άλλη ώστε να αποκτήσουν χρώμα και μόλις ετοιμαστούν, τις βγάζουμε σε μια πιατέλα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και μόλις αυτό χρυσίσει ελαφρά, ρίχνουμε και τα μανιτάρια.
Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για μερικά λεπτά, έως ότου πιουν τα υγρά τους. Έπειτα σβήνουμε με τη μπύρα.
Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε με το καπάκι.
Μόλις το φαγητό μείνει με το λάδι του, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.πηγή
0 Σχόλια