Υλικά
2 σνίτσελ χοιρινά
1 αβγό
3 κουτ. σουπας γαλα
αλεύρι, φρυγανιά
2 φέτες ζαμπόν
2 φέτες gouga
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
2 κουτ. σουπας παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε το σνίτσελ. Τους βάζουμε αλάτι , πιπέρι και λίγη ρίγανη.
Βάζουμε σε κάθε σνίτσελ από τη στενή πλευρά του μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί και κλείνουμε.
Τα περνάμε, πρώτα από τ΄ αλεύρι μετά από τ΄ αυγό ελαφρα χτυπημενο μαζι με το γαλα)και τέλος από τη φρυγανιά, ανακατεμενη με την παρμεζανα
Τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει το πανάρισμα και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά έως ότου ροδοκοκκινίσουν.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.
Πλένουμε το σνίτσελ. Τους βάζουμε αλάτι , πιπέρι και λίγη ρίγανη.
Βάζουμε σε κάθε σνίτσελ από τη στενή πλευρά του μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί και κλείνουμε.
Τα περνάμε, πρώτα από τ΄ αλεύρι μετά από τ΄ αυγό ελαφρα χτυπημενο μαζι με το γαλα)και τέλος από τη φρυγανιά, ανακατεμενη με την παρμεζανα
Τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει το πανάρισμα και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά έως ότου ροδοκοκκινίσουν.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.