Συστατικά (1)
3 φέτες ψωμί του τοστ κρις κρις
200 γρμ φιλέτο γαλοπούλας
2 φύλλα μαρουλιού
2 ψιλές φέτες τομάτας
2 φέτες τυρί του τοστ
1 φέτα καπνιστής γαλοπούλας
4 ψιλές φέτες αγγουριού κομμένες με την φλούδα του
1 κουταλιά της σούπας Hellmann’s Light
1 κουταλάκι του γλυκού Hellmann’s απαλή μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού Μέλι
Ανάλογο πιπέρι και αλάτι
Λίγο Θυμάρι
4 οδοντογλυφίδες
Τρόπος παρασκευής:
1 - Ροδίζουμε στην τοστιέρα τις φέτες από το ψωμί του τοστ κρις κρις
2 - Ανοίγουμε το φιλέτο τις γαλοπούλας κατά μήκος χωρίς να το κόψουμε στην μέση
3 - Το αλατοπιπερόνουμε και το τοποθετούμε σε ταψάκι και το ψήνουμε στο grill και από τις δυο του πλευρές ή στην τοστιέρα μας μέχρι να μαλακώσει και ψηθεί εντελώς
4 - Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την Hellmann's Light και μουστάρδα Hellmann’s το μέλι και το θυμάρι και απλώνουμε το μείγμα στις ροδισμένες φέτες του ψωμιού
5 - Τοποθετούμε στις φέτες πρώτα το μαρούλι στη συνέχεια στη μια φέτα το ψημένο φιλέτο γαλοπούλας και στην άλλη την καπνιστή φέτα
6 - Κατόπιν και στις δυο φέτες τοποθετούμε το τυρί του τοστ , την τομάτα ,το αγγούρι
7 - Στην συνέχεια τοποθετούμε τις δυο φέτες του Ψωμιού για τοστ κρις κρις με τα υλικά τους την μια επάνω στην άλλη και κλείνουμε με την τρίτη φέτα του ψωμιού
8 - Τέλος βάζουμε από μια οδοντογλυφίδα στα τέσσερα σημεία της τελευτέας φέτας και κόβουμε με πριονωτό μαχαίρι χωρίζοντας το σε 4 τρίγωνα κομμάτια και σερβίρουμε