Υλικά
- 500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 κουταλάκια του γλυκού μπέικον
- 1 κουταλάκι αλάτι
- λίγο μαύρο πιπέρι
- 350 γρ κρέμα γάλακτος
- 2 αυγά
- 250 γρ βούτυρο λιωμένο
- 250 γρ φέτα
- 100 γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 1 κόκκινη πιπεριά
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε με ένα κουτάλι την κρέμα γάλακτος,τα αυγά και το λιωμένο βούτυρο.
Προσθέτουμε το αλεύρι,το μπέικον και το αλάτι με το πιπέρι.
Τέλος προσθέτουμε τη φέτα σε κομματάκια την κεφαλογραβιέρα και την κόκκινη πιπεριά.
Ανακατεύουμε να ενωθούν όλα τα υλικά.
Μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες μάφινς (γίνονται 24 μάφινς) και ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου!!!
Προσθέτουμε το αλεύρι,το μπέικον και το αλάτι με το πιπέρι.
Τέλος προσθέτουμε τη φέτα σε κομματάκια την κεφαλογραβιέρα και την κόκκινη πιπεριά.
Ανακατεύουμε να ενωθούν όλα τα υλικά.
Μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες μάφινς (γίνονται 24 μάφινς) και ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου!!!