Αλμυρό κέικ με φέτα και κεφαλογραβιέρα

  




Ένα διαφορετικό κέικ από τα συνηθισμένα
Η συνταγή....

 Υλικά
100 γρ. φέτα χοντροκομμένη
100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
3 αυγά
½ φλιτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο
½ φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
1 φλιτζάνι του τσαγιού(περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 κουταλιές της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση
Στο μπολ του μίξερ ανακατεύετε τα αυγά με το σπορέλαιο και το γιαούρτι. Ρίχνετε το μπέικιν στο αλεύρι και το προσθέτετε στο μείγμα. Συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτετε τα τυριά, το δυόσμο και το αλατοπίπερο και ανακατεύετε ελαφρά με το χέρι σας.
Αδειάζετε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 45' περίπου.

το είδα εδώ