Ταλιατέλες με κομμάτια Πανσέτας



  Τα υλικά
500 γρ ταλιατέλες
20 τοματίνια κομμένα στη μέση
300γρ πανσέτα κομμένη σε κομματάκια
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 κύβο για Ζυμαρικά Maggi
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές μαύρο σουσάμι
λίγο ελαιόλαδο
λίγα φυλλαράκια δυόσμου
1 κύβο Maggi Ψητονοστιμιά
6 κ.σ. λευκό κρασί
1 κ.σ. χοντρό μαύρο πιπέρι σπασμένο



Οδηγίες

Βράζεις για 8 λεπτά τις ταλιατέλες σε νερό που έχεις ρίξει τον κύβο για ζυμαρικά Maggi και τις σουρώνεις. 
Σοτάρεις σε λίγο λάδι τα κομμάτια πανσέτας μέχρι να ροδίσουν καλά απ' όλες τις πλευρές.
 Προσθέτεις την πιπεριά, τα τοματίνια και ανακατεύεις καλά.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ανακατεύεις τα ζυμαρικά με την πανσέτα και προσθέτεις τα φυλλαράκια δυόσμου και το σουσάμι. 
Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνεις το λευκό κρασί και διαλύεις τον κύβο Maggi Ψητονοστιμιά προσθέτοντας και το πιπέρι.

Σερβίρεις τις ταλιατέλες με την πανσέτα και περιχύνεις με την πιπεράτη σάλτσα.


Καλή σας όρεξη!!!